Betalingsmodul

I vår kontakt med flyplassadministrasjonen, har vi fått tilbakemelding om at det brukes uforholdsmessig mye tid på å innkreve startavgifter, og at det er en stor administrativ kostnad ved å følge opp økonomien.

Vi har derfor utviklet en egen betalingsmodul for å innkreve startavgifter. Betalingsleverandøren vi har valgt å integrere mot Worldline, tidligere Bambora. Dette er en av de største online betalingsleverandørene i Europa. Worldline er svært konkurransedyktige på pris, og er enkelt å benytte for brukerne.

For å ta i bruk betalingsmodulen, kreves det en egen avtale med Worldline. Denne avtalen koster ca 250 pr måned. Beløpene som betales inn kommer direkte til flyplassen, og transaksjonene går således ikke via Strobefarm as eller MyPPR.

Det er verdt å notere seg at for de med færre transaksjoner, har Wordline et attraktivt alternativ uten faste månedsgebyrer. Med kun et flatt transaksjonsgebyr på 1,95%, er det en enkel og kostnadseffektiv løsning. Med Vipps kommer også et transaksjonsgebyr på 1 kr pr transaksjon. Sjekk wordline.com for oppdaterte priser.

Begge variantene har støtte for alle de vanlige korttypene som Visa og Mastercard, i tillegg støttes Vipps. Dersom det er ønskelig kan også betaling via faktura støttes i integrasjonen.

Ved å ta i bruk betalingsmodulen, vil du få full oversikt over status for betalinger for hver enkelt PPR-forespørsel, og du kan selv administrere produkter og priser som skal være tilgjengelig for brukere.

StrobeFarm as er Bambora-partner, og det betyr at det er svært enkelt å ta i bruk online betaling i systemet. Kontakt oss, så hjelper vi deg å etablere en avtale for bruk i MyPPR.

Tilbake