Ny funksjonalitet

Betalingsløsning

Nå er vi i gang med testing av en betalingsløsning direkte på myppr.no slik at flyplassen ikke lenger trenger å sende faktura til piloten etter endt flyvning. Dette vil gjøre det enklere både for piloten og for flyplassen. Med denne løsningen betaler man enten med visa, mastercard eller vipps. Dersom dette er interessant for din flyplass bes dere ta kontakt med oss på post@myppr.no.  

ENSN, ENSM eller? Ikke alle husker alt

Når du skal velge flyplass er det ikke alle som alltid husker ICAO-koden for den plassen de skal til. Vi har derfor lagt på flyplassnavnet etter ICAO-koden slik at det blir lettere for piloten å velge riktig flyplass. 

Du har kanskje også lagt merke til at du kan bruke GPS’en i telefonen din til å finne nærmeste flyplass? Det er bare å trykke på knappen som vist på bildet for at myppr.no velger flyplassen som er nærmest deg akkurat nå. 

NB: Husk å tillate at myppr.no får lov til å lese posisjonen din.

Ny offentlig informasjon

I denne versjonen har vi utvidet den offentlige informasjonen til å inkludere et angitt antall dager frem i tid. Tidligere kunne flyplassadministrastor velge å offentliggjøre bare dagens PPR forespørsler, men nå kan det også vises inntil 14 dager frem.  

80% automatikk = 12.000 unngåtte telefonsamtaler? 

Vi som jobber med å utvikle myppr.no har som mål å forenkle prosessen med forespørsel om PPR for både piloten og for flyplassadministasjonen. Og vår statistikk viser at det har vi fått til. Tallenes tale er klar – av de 16.000 forespørslene om PPR som har gått gjennom vårt system har over 12.000 av dem blitt godkjent automatisk! Det vil si at over 12.000 telefonsamtaler til flyplassene har vært unngått. Like mange ganger har piloten sluppet å lete opp et telefonnummer på diverse hjemmesider for å komme frem til riktig person. I tillegg bidrar vi til forenklet rapportering av bevegelser til Luftfartstilsynet for hver enkel flyplass.