Endelig nyheter på MyPPR

Etterspørselen har vært stor etter nyheter om MyPPR. Endelig har vi på plass en enkel blog/nyhetsområde der vi legger ut nyheter om mangt og meget. 

Det skjer mye på MyPPR om dagen, men alle endringene er ikke like lett å oppdage. Derfor lover vi å beskrive alle  endringer og ny funksjonalitet her i stedet. Denne siden kommer også til å benyttes til å dele nyheter vi mener er relevante for dere. 

I denne omgang kan vi informere at den siste tiden har gått med på å vurdere ulike løsninger for betaling av startavgifter. Vi kommer tilbake med mer informasjon på den saken etterhvert. I tillegg har vi gjennomgått en del utestående saker av typen «ekstra funksjonalitet» for å prioritere hva vi skal jobbe med videre. 

Det du kanskje først og fremst vil legge merke til er at dersom du av ulike grunner har PPR-forespørsler med manglende tilbakemelding av bevegelser, så vil du nå få en påminnelse om å rapportere dette ved pålogging til MyPPR.

Så følg med – og fly pent.

– MyPPR Admin –